Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Talent Experience Widdonck-Talentendonck groot succes!

08 oktober 2018

Vorige week dinsdag (2 oktober) was een spannende dag op het Widdonckterrein in Heibloem. De eerste editie van Talent Experience vond namelijk plaats. Een dag speciaal georganiseerd voor alle jongeren, waarbij ze op zoek gingen naar hun talent en tijdens verschillende activiteiten in de vorm van workshops dat hebben laten zien.

 

Workshops

In de ochtend waren de so leerlingen en de jongeren van Intensieve dagbehandeling aan de beurt. Tijdens drie workshopsronde konden ze kennismaken met onder andere, breakdancen, programmeren, VR, voetbal, judo, koken, 3d-pen tekenen. Het middagprogramma was voor de vso leerlingen en een aantal clienten van Hilzijn. Zij konden hun talenten laten zien tijdens een workshop DJ’en, graffiti, haarstyling, houtbranden, en freerunnen.

 

Enthousiaste reacties

Na afloop waren alle jongeren erg enthousiast en ze vonden het dan ook een geslaagde dag. Op verschillende post-its hebben ze een reactie achter gelaten, wat ze van de dag vonden. Ook de verschillende workshopsleiders kijken met veel plezier terug naar de Talent Experience. Een mooie eerste editie waar ook wel echte talenten van jongeren naar voren zijn gekomen.

Foto's (eigen beeldmateriaal)

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Ortolaan Roermond

Kasteel Hillenraedtstraat 36

6043 HK Roermond

Tel.: 0475 - 320 805

E-Mail: ortolaan.roermond@aloysiusstichting.nl