Aanmelding van nieuwe leerlingen.

Voor aanmelding bij onze school, is het nodig dat u uw kind éérst registreert via onze website: www.aloysiusstichting.nl/registreren


Op deze website vult u het registratieformulier in. U geeft op het formulier de voorkeur aan voor onze school. Als u al een kennismakingsgesprek heeft gehad op onze school, dan kunt u dit ook aangeven. Is dat nog niet zo, dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Is onze school de juiste plek voor uw kind, dan zullen wij u een aanmeldformulier toesturen waarmee u hem of haar daadwerkelijk bij onze school officieel aangemeld.

 

Mocht tijdens het kennismakingsgesprek blijken dat uw kind tóch beter tot zijn recht komt op één van onze andere scholen, dan begeleiden wij u en uw kind natuurlijk naar de juiste onderwijsplek.

 

Toelaatbaarheidsverklaring is nodig

Om ingeschreven te worden in ons speciaal (voortgezet) onderwijs, is een zogenoemde toelaatbaarheidsverklaring nodig van het samenwerkingsverband passend onderwijs. De huidige school van uw kind kan u helpen bij het aanvragen van zo’n verklaring. Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op.