Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Open Dag Kennis- en Expertisecentrum de Donderberg

18 januari 2018

Kennis-en Expertisecentrum de Donderberg bestaat alweer twee en een half jaar. Afgelopen tijd hebben we (De Spoorzoeker, De Ortolaan Roermond, De Wijnberg en de Mutsaersstichting) er hard aan gewerkt om (speciaal) onderwijs en zorg nog beter op elkaar af te stemmen, waarbij we uitgaan van de kracht en de talenten van onze kinderen of jongeren.

 

De intentie is om zo elke leerling die bij ons zorg- en/of onderwijs krijgt te versterken in hun eigen kracht en hun talenten optimaal te ontwikkelen, waardoor ze in de toekomst hun eigen leven optimaal richting kunnen geven en kunnen uitgroeien tot een volwassene die zijn of haar plekje in de maatschappij naar wens kan invullen. Het lijkt ons mooi om onze activiteiten, werkwijze en inzichten weer met u te delen.

 

Kom je ook?

Daarom nodigen medewerkers, kinderen en jongeren van het Kennis-en Expertisecentrum de Donderberg jullie uit om een kijkje te komen nemen in onze wereld van onderwijs en zorg.

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Ortolaan Roermond

Kasteel Hillenraedtstraat 36

6043 HK Roermond

Tel.: 0475 - 320 805

E-Mail: ortolaan.roermond@aloysiusstichting.nl